Uthyres – Gård med naturen inpå knuten

Beskrivning och inredning

I det rökfria 90 m2 stora huset finns en inglasad veranda, 1 vardagsrum, 3 sovrum (1 med dubbelsäng, 1 med enkelsäng, 1 med 2 enkelsängar). Barnsäng och barnstol möjligt efter överenskommelse.

Kök: diskmaskin, stor diskho(rostfritt stål), spis med ugn, mikrovågsugn, kyl/frys kombiskåp, kaffemaskin, vattenkokare och en värmekamin.

Badrum med duschvägg.

bauernhof innen 1
bauernhof innen 2
bauernhofinnen 3
previous arrow
next arrow

Huset har en källare med värme, tvättmaskin och torktumlare. Det finns en grillplats på gården och tillgång till båt i en närliggande sjö (300 m).

Garage med eluttag på vintern mot pristillägg.

Du kan låna bäddtextilier och handdukar mot pristillägg. Barn är välkomna – det finns också en sandlåda! Husdjur efter överenskommelse mot pristillägg.

Check-in kl. 15-18:00

Check-out kl. 8-11:00

Svensexa, möhippa och liknande är inte tillåtet.

Priser:

•             december – mars 120 € om dagen
•             april – november 90 € om dagen
•             Avresestädning: 40 €
•             bäddtextilier + handdukar: 20 € om personen
•             husdjur: 10 € om dagen (efter överenskommelse)

Naturen inpå knuten

På vår 10 000 m2 stora gård kan du koppla av mitt i naturen. Du kan träffa på djur som älgar, renar, rådjur, ekorrar, och om du har tur också björnar och vargar. Du kan vandra i skogen och plocka bär och svamp eller fiska och/eller bada i sjön som är 300 m bort. På gården finns det får och höns! Det finns vandringsleder i närheten t.ex. den berömda Nasaleden. Naturreservat finns också i närområdet.

På vintern kan du åka skidor och isfiska. Du kan åka slalom i närheten i Jörn (Storklinta), Arvidsjaur och Malå. Du kan boka en tour med ett hundspann eller åka snöskoter, övernatta i det lilla ishotellet i Arjeplog. Om du har tur får du uppleva det magiska norrsken på plats. I närheten finns också badhus och du kan spela också hockey. I Skellefteå finns Skellefteå AIK Hockey om du vill uppleva ishockey på högsta nivå.

Området

I området finns städerna Arvidsjaur och Skellefteå, båda med flygplats.

Kombination semester/hälsorådgivning/behandlingar

För dem som vill göra lite mer för hälsan erbjuder vi ett komplettpaket inkl. behandling och rådgivning. Vi stödjer dig gärna med en kombination av enkla behandlingar och hälso/näringsrådgivning för att optimera ditt stressmanagement…

Kolla på kalendern om ditt önskemål om hyrestid är tillgängligt.