Uthyres – Gård med naturen inpå knuten

Beskrivning och inredning

I det rökfria 90 m2 stora huset finns en inglasad veranda, 1 vardagsrum, 3 sovrum (1 med dubbelsäng, 1 med enkelsäng, 1 med 2 enkelsängar). Barnsäng och barnstol möjligt efter överenskommelse.

Kök: diskmaskin, stor diskho(rostfritt stål), spis med ugn, mikrovågsugn, kyl/frys kombiskåp, kaffemaskin, vattenkokare och en värmekamin.

Badrum med duschvägg.

previous arrow
next arrow
Slider

Huset har en källare med värme, tvättmaskin och torktumlare. Det finns en grillplats på gården och tillgång till båt i en närliggande sjö (300 m).

Garage med eluttag på vintern mot pristillägg.

Du kan låna bäddtextilier och handdukar mot pristillägg. Barn är välkomna – det finns också en sandlåda! Husdjur efter överenskommelse mot pristillägg.

Check-in kl. 15-18:00

Check-out kl. 8-11:00

Svensexa, möhippa och liknande är inte tillåtet.

Priser:

•             december – mars 120 € om dagen
•             april – november 90 € om dagen
•             Avresestädning: 40 €
•             bäddtextilier + handdukar: 20 € om personen
•             husdjur: 10 € om dagen (efter överenskommelse)

Naturen inpå knuten

På vår 10 000 m2 stora gård kan du koppla av mitt i naturen. Du kan träffa på djur som älgar, renar, rådjur, ekorrar, och om du har tur också björnar och vargar. Du kan vandra i skogen och plocka bär och svamp eller fiska och/eller bada i sjön som är 300 m bort. På gården finns det får och höns! Det finns vandringsleder i närheten t.ex. den berömda Nasaleden. Naturreservat finns också i närområdet.

På vintern kan du åka skidor och isfiska. Du kan åka slalom i närheten i Jörn (Storklinta), Arvidsjaur och Malå. Du kan boka en tour med ett hundspann eller åka snöskoter, övernatta i det lilla ishotellet i Arjeplog. Om du har tur får du uppleva det magiska norrsken på plats. I närheten finns också badhus och du kan spela också hockey. I Skellefteå finns Skellefteå AIK Hockey om du vill uppleva ishockey på högsta nivå.

Området

I området finns städerna Arvidsjaur och Skellefteå, båda med flygplats.

Kombination semester/hälsorådgivning/behandlingar

För dem som vill göra lite mer för hälsan erbjuder vi ett komplettpaket inkl. behandling och rådgivning. Vi stödjer dig gärna med en kombination av enkla behandlingar och hälso/näringsrådgivning för att optimera ditt stressmanagement…

Kolla på kalendern om ditt önskemål om hyrestid är tillgängligt.